Senin, 03 Oktober 2011

Lirik Lagu Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha)

Full Lirik Lagu Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha) untuk anda. Song Lyric , "Lirik Lagu Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha) " Mp3 Lyrics. Just in here updates original lyrics from bands, solo singers, and the others. Hanya 100% lirik lagu terbaru dan terupdate disini, kadang tersedia juga chord guitar, kord guitar ataupun notasi musik dibagian bawah lirik. Cek Lirik Lagu Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha) dibawah ini :p

Lirik Lagu Hits Minggu ini pada (http://liriklagu-liriklagu.blogspot.com):
Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha) Lyrics

tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan
angger gelem ora mangan sangang wulan
Selamat menikmati lirik lagu Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha), untuk pilihan lainnya dari Ngamen 5 OM SERA (Ina Samantha) adalah sebagai berikut:

DIBAWAH INI: LlRIK LAGU YANG LAINNYA




Tidak ada komentar:

Poskan Komentar